Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nezletilý mladík z Liberce zbil svou matku, kvůli věku nejspíš unikne potrestání

Liberečtí policisté se od pátku zabývají oznámením šestatřicetileté matky, kterou fyzicky i verbálně napadl její nezletilý syn. Nešlo o žádnou „strkanici,“ žena po konfliktu se svým synem musela vyhledat lékaře. Jelikož není mladík trestně odpovědný, nemůže policie případ řešit jako ublížení na zdraví a událostí se bude zabývat odbor sociálně právní ochrany mládeže.

Podle ženy došlo ke konfliktu ve čtvrtek ráno po hádce s její matkou. „Ta s oznamovatelkou nemá dobré vztahy a chlapce proti ní manipuluje,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

Ženu syn podle protokolu vulgárně urážel a potom jí ublížil i fyzicky dvěma údery pěstí do hlavy, po kterých se ještě uhodila o balkonové dveře. Pak jí držel pod krkem tak pevně, že se nemohla nadechnout a nakonec jí kopl do břicha. „Vzhledem k tomu, že je syn urostlý a má poměrně velkou sílu, bojí se, co bude dál. Navíc chlapec vyhrožuje  své mladší sestře, že ji také zbije. Zatím naštěstí zůstalo jen u výhrůžek, ale dívka z něj má i přesto strach,“ doplnila mluvčí policie.

Žena po napadení musela vyhledat lékaře. Nic vážného se jí naštěstí nestalo a léčí se tak doma s podlitinami a pohmožděninami.

Foto pixabay.com

Štítky policie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezletilý mladík z Liberce zbil svou matku, kvůli věku nejspíš unikne potrestání  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.