Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dvojice cizinců ukradla ze skladu 570 lahví vína. Policie jednoho z nich dopadla, druhý uniká

Podobný případ policisté z Turnovska dlouho neřešili. Před několika dny se na ně obrátil majitel jednoho z místních skladů s neobvyklým oznámením. Někdo mu počátkem roku ukradl 200 lahví červeného vína, o pět dní později zmizelo dalších 370 „sedmiček“ toho samého nápoje. Policistům netrvalo dlouho vypátrat zloděje. Podle dosavadního vyšetřování se jednalo o dva cizince, kteří ve skladu pracovali.

K první krádeži Cabernetu Savignon došlo 7. ledna, to samé se se opakovalo 12. ledna. „Celková škoda byla stanovena na částku bezmála 30 tisíc korun,“ dodal mluvčí policie Petr Kmínek. Lup byl pro zloděje tak těžký, že si vypůjčili i vysokozdvižný vozík.

Policisté se případem začali zabývat ihned po nahlášení. Vyšetřování přineslo kýžené ovoce po pár dnech, kdy policisté zadrželi jednoho z podezřelé dvojice. „Pachateli bylo sděleno obvinění z přečinu krádež, za což mu hrozí trest odnětí svobody až dva roky. Po druhém pachateli, který je na útěku, policisté pátrají,“ uzavřel Kmínek.

Foto pixabay.com

Štítky víno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice cizinců ukradla ze skladu 570 lahví vína. Policie jednoho z nich dopadla, druhý uniká  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.