Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policisté pátrají po zloději, který si odnesl ze školky v centru Liberce trezor s penězi

Liberečtí policisté pátrají po neznámém zloději, který řádil první únorovou noc v centru Liberce. Nejprve se vloupal do jedné z prodejen na Rybníčku, u které vypáčil okno. Jelikož se mu nic nepodařilo ukrást, zamířil do nedaleké školky, kde z kanceláře hospodářky odnesl plný trezor. Škoda je vyčíslena na 100 tisíc korun.

„Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci, za které v případě dopadení hrozí pachateli až dvouletý pobyt za mřížemi. Nyní budou policisté provádět šetření v nejbližším okolí a vyhodnocovat zajištěné stopy,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

K oběma vloupáním mělo dojít mezi třetí a čtvrtou hodinou ranní. Po vloupání do prodejny, ze které nic neukradl a pouze u ní vypáčil okno, pokračoval v řádění dál. „Když mu tato krádež nevyšla, vydal se o pár ulic dále, a to do ulice Oldřichova. O chvíli později vnikl do kanceláře hospodářky mateřské školy, odkud si následně odnesl příruční trezor s finanční hotovostí,“ dodala mluvčí.

Policisté teď hledají kromě zloděje také svědky, kteří můžou pomoci dopadnout pachatele. Svá svědectví můžou hlásit na linku 158.

Foto Dominik Svoboda

Štítky trezor, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po zloději, který si odnesl ze školky v centru Liberce trezor s penězi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.