Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Liberecká policie vyšetřuje požár bytu, majitelka zemřela

Liberecká policie vyšetřuje požár bytu v panelovém domě ve Volgogradské ulici v Liberci, ke kterému hasiči vyjížděli minulý čtvrtek. Třiasedmdesátiletá majitelka bytu se nadýchala zplodin a o víkendu v nemocnici zemřela. Příčiny úmrtí musí určit nařízená zdravotní pitva. Výše škod zatím stanovena nebyla, sdělila dnes liberecká policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Kouř vycházející z okna ve čtvrtém podlaží panelového domu ve Volgogradské ulici byl na operační středisko hasičů nahlášen ve čtvrtek ve 22:21. Právě proto, že bylo podezření, že je uvnitř obyvatelka bytu, hasiči vstupní dveře vypáčili. „Kvůli kouři zasahovali v dýchací technice. Po průzkumu v bytě našli hasiči ženu v bezvědomí, kterou vynesli ven, kde si ji převzali zdravotníci,“ doplnila mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Požár, který zasáhl gauč společně s nashromážděným hořlavým materiálem, hasiči rychle zlikvidovali. Byt odvětrali. Vyšetřovatelé pak místo prohledali se služebním psem specializovaným na vyhledávání akcelerantů hoření. Ten nic nenašel. Ohnisko požáru bylo podle vyšetřovatelů u postele v obývacím pokoji. Požár zřejmě způsobila majitelka bytu, když nedbale manipulovala s otevřeným ohněm, uvedla Šrýtrová.

Štítky požár, Liberec, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecká policie vyšetřuje požár bytu, majitelka zemřela  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.