Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Opilý manžel hodil po své ženě kokosový ořech. Policie ho teď obvinila a hrozí mu tři roky vězení

Menších či větších konfliktů v domácnostech řeší policisté nesčetně. Ten, který se odehrál na Vánoce v České Lípě, je přeci jen něčím ojedinělý. Čtyřiačtyřicetiletý podnapilý muž tam tehdy napadl svou o jedenáct let mladší manželku kokosovým ořechem. Ano, kokosovým ořechem. Ten po ni hodil, čímž ji způsobil bolestivá poranění na hlavě. Za to mu teď hrozí dokonce až tři roky za mřížemi.

To, že Štědrý den neproběhne úplně podle plánu, bylo v rodině jasné už od rána. „Muž začal popíjet alkohol už od rána a míchal pivo s vodkou a whisky.  S jeho stoupající hladinou v krvi narůstala i jeho agresivita.  Nejen, že se se zbytkem rodiny vůbec nezúčastnil štědrovečerní večeře a rozdávání dárků, ale kolem deváté večer začal z bytu vyhazovat svou manželku i její nezletilou dceru. Přitom je obě velmi sprostě urážel. Když byla oznamovatelka na odchodu, sebral z vánočního stolu kokosový ořech a hodil ho po ní,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Kokosem ženu trefil tak nešťastně, že ji musela do nemocnice převézt záchranná služba. „Zde lékaři konstatovali, že má zlomené nosní kůstky a otevřenou ránu na kořenu nosu. Zranění jí značně zkomplikovalo život, protože musela absolvovat třikrát denně převazy, nemohla jíst, spát a dýchat mohla jenom pusou,“ uzavřela mluvčí.

Policie minulý pátek zahájila trestní stíhání muže, kterého obvinila z ublížení na zdraví. Muži za úder kokosem hrozí až tři roky za mřížemi.

Foto pixabay.com

Štítky kokosový ořech, policie, Vánoce, Česká Lípa, Štědrý den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý manžel hodil po své ženě kokosový ořech. Policie ho teď obvinila a hrozí mu tři roky vězení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.