Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dívka z Turnova si vymyslela loupežné přepadení. Oznámením zbytečně zaměstnala policisty

Nejdřív svolávání domobrany, teď smyšlené loupežné přepadení. V jinak bezpečném Turnově se několik jedinců snaží v posledních dnech vyvolat opačné pocity. Už začátkem týdne jsme vás informovali o verbování místních k domobraně svého města, teď policisty zaměstnala čtyřiadvacetiletá žena, která si vymyslela loupežné přepadení.

K němu mělo dojít v pátek ráno v Palackého ulici. „Čtyřiadvacetiletá žena uvedla, že ji oslovil neznámý muž s nožem v ruce a požadoval od ní vydání peněz. Mladá žena mu měla vydat finanční částku ve výši 4 tisíce korun. Poté pachatel měl z místa činu odejít, aniž by jí nějak ublížil,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

PSALI JSME: Internetem koluje výzva verbující k domobraně před migranty

Policisté se případem začali zabývat hned po oznámení. To, že je skutečnost úplně odlišná od toho, co žena vypověděla do protokolu, se ukázalo velmi brzy. „V průběhu prověřování výpovědi mladé ženy ovšem ještě včera zjistili, že se její slova nezakládají na pravdě a celou loupež si vymyslela. Okolnostmi jejího oznámení se nyní zabývají policisté obvodního oddělení policie v Turnově,“ uzavřela mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dívka z Turnova si vymyslela loupežné přepadení. Oznámením zbytečně zaměstnala policisty  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.