Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie vyšetřuje případ utýraného psa v Rochlici. Majitel ho měl ubodat a zakopat

Otřesný případ utýrání psa řeší liberečtí policisté. Muž z Rochlice měl doma ubodat svého psa a poté zakopat poblíž domu. Neunikl ale pozornosti sousedů. Díky tomu mohla Liga na ochranu zvířat psa exhumovat a předat na pitvu ke Státní veterinární správě. Pokud pitva skutečně ukáže, že muž psa zabil, hrozí mu až dva roky za mřížemi. Jako první na případ upozornila televize Nova.

„Ten chlap je alkohol a maniak. Jsou s ním problémy už dlouho,“ napsala naší redakci jedna z obyvatelek čtvrti, která si přála zůstat v anonymitě a doplnila: „V noci tam byl u něho hrozný randál, ale to bylo obvyklé, buď tam řezal maminku nebo nějakou ženu, teď to byl ale pes. To, že ho táhnul k popelnicím, zjistil až soused z vedlejšího vchodu. Jeho pes prý mrtvého psa vyčenichal.“ Psa měl muž podle ní zakopat poblíž tenisových kurtů v Rochlici.

Podle televize Nova muž psa bil často, tentokrát si ale podle všeho vzal na "potrestání" také nůž. "Měl ten hrudník po obou stranách rozpáraný," popsala televizi Nova událost sousedka. "Ten pes mu věřil. Podle mě musel mít i košík, protože on by si to tenhle pes nenechal líbit," doplnila pro Novu dcera muže, který měl psa ubodat. Ta teď bude svědčit proti svému otci. Tyran si může za ubodání psa odsedět až dva roky za mřížemi.

Foto Dominik Svoboda

Štítky pes, Liberec VI-Rochlice, TV Nova, televize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vyšetřuje případ utýraného psa v Rochlici. Majitel ho měl ubodat a zakopat  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.