Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Doubí u Sport baru naboural Octávku a ujel. Policie hledá dodávku a svědky

Je asi půl hodiny po půlnoci, dvanáctého února. Řidič dodávky v libereckém Doubí nedaleko Sport baru couvá a při tom nabourá zaparkovanou Škodu Octavia. Jenže to nijak neřeší a z místa urychleně mizí. Teď ho hledají policisté, stejně jako skupinku šesti lidí, která v tu dobu v baru mohla být.

"V tuto chvíli se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili policistům na Dopravní inspektorát policie Liberec. Jejich svědectví může velmi napomoci k objektivnímu posouzení nehodového děje a zejména k dopadení viníka nehody," řekla mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

Díky vyšetřování policisté zjistili, že před nehoddou byla v baru skupinka čtyř mužů a dvou žen. S těmi by teď rádi policisté mluvili. "Tyto osoby by mohly policistům významně pomoci k ustanovení neznámého řidiče a jeho vozidla, který zde dopravní nehodu způsobil," podotkla mluvčí.

Policie teď žádá tuto skupinku, aby se na policii přihlásila. A policisté budou rádi i za svědky, kteří by poznali dodávku na fotografii. Své poznatky hlaste na dopravní inspektorát policie Liberec 974 466 570 nebo 974 466 251  a nebo prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158.
 

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Doubí, policie, Škoda Octavia, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Doubí u Sport baru naboural Octávku a ujel. Policie hledá dodávku a svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.