Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Do obchodu se zdravou výživou v centru Liberce se vloupal zloděj. Odnesl si zboží za desítky tisíc

Nejspíš zdravá strava zachutnala neznámému zloději, který v noci z pondělí na úterý navštívil obchod ve Frýdlantské ulici v Liberci. Z prodejny zdravé výživy si odnesl zboží za desítky tisíc korun. Přesto, že je obchod přímo v centru města, kde je i v noci poměrně velký ruch, policii zloděj zatím uniká. V případě dopadení mu hrozí až pět let za mřížemi.

„U obchodu poškodil bezpečnostní plastové dveře a uvnitř prodejny odcizil ve větším množství sortiment specifických výrobků zdravé výživy. Majitelce obchodu způsobil škodu za bezmála 60 tisíc korun. Škoda na poškozených dveřích nebyla ještě doposud vyčíslena,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Právě vloupání do obchodů řeší policisté poměrně často. Jen v loňském roce došlo v Libereckém kraji k 86 podobným vloupáním, pachatele policie odhalila v 32 případech. Na Liberecku policisté řešili 24 případů vloupání do obchodů, z nichž 8 se jich podařilo objasnit. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky obchod, Liberec, policie, vloupání, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do obchodu se zdravou výživou v centru Liberce se vloupal zloděj. Odnesl si zboží za desítky tisíc  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.