Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pátrá po pětileté dívce. Její otec s ní odjel neznámo kam

„Své dceři dopřeji prázdniny. Omlouvám se, že tak činím touto cestou.“ E-mail v podobném znění dorazil o víkendu matce pětileté Antonie Kulhánkové. Napsal jí ho bývalý partner, který jí měl v neděli dceru na základě soudního rozhodnutí vrátit. S dcerou ale zmizel neznámo kam a po malé dívence a jejím otci nyní pátrají policisté.

„Pohřešování oznámila policistům její matka poté, co ji v přesně stanovený den, 3. dubna, i přes rozhodnutí soudu, nevrátil její bývalý přítel a současně otec Antonie. Ženě pouze odeslal e-mail, že si s dcerou dopřeje prázdniny a současně se omlouvá, že to činí touto cestou. Dívenka se má pohybovat se svým otcem v osobním vozidle Renault Megane olivově zelené barvy se švédskou registrační značkou: TXO 803,“ shrnula mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Antonia Thea Kulhánková je vysoká 115 centimetrů, je střední postavy, má hnědočerné rovné vlasy a hnědou barvu očí. Její otec Fernando Ervin Vaca Burgos je Švéd s bydlištěm v Liberci. Je vysoký 175 až 185 centimetrů. Čtyřicetiletý muž je střední postavy, má černé vlasy, strniště a černé oči.

Jakékoliv informace o pohybu muže, který by měl mít ve své přítomnosti pětiletou dívku, můžete hlásit na linku 158.

Foto Policie ČR

Štítky Renault Mégane, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po pětileté dívce. Její otec s ní odjel neznámo kam  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.