Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Další honička ulicemi Liberce. Zfetovaného mladíka zastavila až nehoda v Rochlici

Bez řidičáku, pod vlivem drog a ještě v kradeném autě. Dvaadvacetiletý řidič, který se snažil v neděli večer ujet libereckých policistům, má co vysvětlovat. Hlídka mladíka v Octavii chtěla zastavit po deváté hodině večerní, jelikož je pro ně „známou firmou.“ Řidič však místo brzdy sešlápl plyn a začal ujíždět. Jeho zběsilá jízda skončila na křižovatce ulic Krejčího a Dobiášova, kde havaroval.

„Ale ani po havárii auta se nehodlal muž jen tak vzdát a snažil se před policisty utéct. Přeběhl parkoviště  nákupního centra Albert a pak se chtěl ukrýt v křoví protějšího neosvětleného srázu. Nebyl ale úspěšný, policistům se ho podařilo zadržet a spoutat. Následně jej převezli do nemocnice, kde je z důvodu zranění při havárii auta, hospitalizovaný,“ doplnila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Policisté hned po zadržení zjistili, proč mladík ujížděl. Za volantem neměl co dělat hned ze dvou důvodů. Nikdy nevlastnil řidičský průkaz a navíc byl pro vlivem drog. Octavie, ve které seděl, byla navíc v evidenci vedena jako kradená.

„Policisté zadrženého poučili o jeho právech a povinnostech, a poté, co to jeho zdravotní stav dovolí, se bude muset do policejního protokolu vyjádřit ke všem, nikoliv zanedbatelným, skutečnostem,“ uzavřela mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky havárie, Liberec, Liberec VI-Rochlice, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Další honička ulicemi Liberce. Zfetovaného mladíka zastavila až nehoda v Rochlici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.