Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V kufříku výbušnina nebyla, krajský úřad už opět normálně funguje

Zaměstnanci Krajského úřadu Libereckého kraje si dnes odbydou kratší pracovní den. Policisté totiž nad ránem uzavřeli přístup do budovy. Ve středu ráno přijali na lince 158 oznámení o podezřelém zavazadle, které přímo do prostoru hlavního vchodu odložil kolem páté hodiny ráno neznámý muž a odešel. Přivolaný pyrotechnik ale v kufříku žádnou výbušninu nenašel, byly tam cigarety a dámské oblečení.

„Ihned po oznámení přijely na místo policejní hlídky, které neprodleně uzavřely okolí objektu. Osoby, které byly uvnitř, musely objekt opustit, rovněž nikdo není vpuštěn dovnitř. Toto opatření bude trvat do té doby, než pyrotechnik zavazadlo prověří a zjistí, zda se v něm nenachází nebezpečné či výbušné látky,“ řekla před osmou hodinou ranní mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Za necelou hodinu pak bylo jasné, že v kufříku žádná výbušnina není. "Po důkladné prohlídce pyotechnik zjistil, že se v zavazadle žádné výbušné látky nenacházejí. Nikomu tedy nehrozí žádné nebezpečí," doplnila Suchánková.

Krajský úřad tak už opět normálně funguje.

Foto HZSLK

Štítky kufr, krajský úřad, zavazadlo, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V kufříku výbušnina nebyla, krajský úřad už opět normálně funguje  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.