Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

AUDIO: Chlapec se zalepenou pusou na sedadle spolujezdce vyděsil řidičku. Držel jen bobříka mlčení

Plné ruce práce měli před nedávnem liberečtí policisté, kterým na tísňovou linku 158 volala řidička jedoucí přes Mníšek. Tu vyděsil pohled do jednoho z aut, ve kterém seděl na sedadle spolujezdce chlapec se zalepenými ústy. Po autě a jeho majiteli začali policisté okamžitě pátrat. Vysvětlení, kterého se jim dostalo, ale asi nikdo nečekal. Chlapec totiž držel bobříka mlčení.

„Žena jedoucí obcí Mníšek viděla ve voze jedoucím před ní na sedadle spolujezdce vpředu malého chlapce, který měl ústa přelepena páskou. Chlapci mohlo být kolem osmi až devíti let,“ vysvětlila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Řidičce nebyla situace lhostejná, proto se snažila vůz předjet a lépe se podívat. Auto ale začalo zrychlovat. „Její podezření, že není něco v pořádku, stoupalo, proto raději kontaktovala policisty a tuto skutečnost jim sdělila. Současně sdělila registrační značku vozu a popisovala, kam jeho řidič směřuje,“ doplnila mluvčí.

Mužům zákona trvalo jen chvíli, než zjistili podle registrační značky majitele vozu a vzápětí mu již telefonovali.  Na první pohled děsivě vypadající událost měla zcela prozaické vysvětlení. „Jak sdělil řidič vozidla, a současně dědeček, držel jeho vnuk „bobříka mlčení“. Aby ho skutečně neporušil a dodržel, zalepil si ústa páskou. „To samé pak potvrdila i maminka chlapce, kterou policisté rovněž kontaktovali,“ uzavřela Suchánková.

Celá událost nakonec nebyla tak dramatická, jek se mohlo zdát. Policisté i tak vnímají pozitivně, že není každému lhostejné, co se kolem něj děje.

AUDIO: Chlapec se zalepenou pusou na sedadle spolujezdce vyděsil řidičku

Štítky Mníšek nad Hnilcom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AUDIO: Chlapec se zalepenou pusou na sedadle spolujezdce vyděsil řidičku. Držel jen bobříka mlčení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.