Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

První oběť letošní vodácké sezony. Ženě nezachránila život ani dlouhá resusitace

Mělo to být příjemně strávené odpoledne na začátku vodácké sezony, během pár sekund se ale pro pětici vodáků změnilo v noční můru. Krátce nedělním po poledni se skupinka čtyř mužů společně s jednou ženou vydali na řeku Kamenici poblíž Návarova. Jejich raft se ale převrátil. Zatímco všichni muži se dostali na břeh, žena musela být v kritickém stavu vytažena na břeh. I přes dlouhou resuscitaci poté v nemocnici zemřela.

„Padesátiletá žena, která z uvedeného raftu spadla do vody, musela být z místa události v kritickém stavu letecky transportována do Krajské nemocnice v Liberci, kde v noci na dnešek bohužel zemřela. K určení příčiny její smrti byla nařízena zdravotní pitva,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Raft se převrátil v místě zvaném „tobogán,“ který je dostupný jen pěšky nebo po kolejích. Právě proto využili záchranáři vlak mířící ze Železného Brodu do Tanvaldu k transportu vybavení. K místu události ve stejný čas vzlétl také vrtulník letecké záchranné služby, ze kterého se k ženě slanil lékař a záchranář.

Okolnosti celé události šetří jablonečtí kriminalisté.

Štítky Krajská nemocnice Liberec, Železný Brod, Tanvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První oběť letošní vodácké sezony. Ženě nezachránila život ani dlouhá resusitace  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.