Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zloděj s nožem v ruce vyhrožoval ostraze obchodu zabitím. Policistům neunikl

Pořádný strach nahnal zaměstnancům i zákazníkům obchodu Billa ve Švermově ulici v Liberci čtyřiatřicetiletý muž. Když včera odpoledne přistihla ostraha obchodu jeho partnerku s kradeným zbožím za pokladnami, počastoval zaměstnance prodejny i ostrahu sprostými slovy a poté na ně vytáhl nůž se slovy, že někoho zabije.

„Zlodějská dvojice na několik okamžiků skutečně nahnala přítomným strach a než se zase stačili vzpamatovat, dvojice utekla z prodejny na ulici. Vedoucí prodejny a pracovník ostrahy se ale jen tak nevzdali a začali dvojici pronásledovat. Přitom se spojili telefonicky s policisty a ti je pak nakonec zadrželi,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Zatímco dvaatřicetiletá zlodějka se bude za krádež šesti plechovek tuňáků zodpovídat jen ve správním řízení z přestupku, jemu ještě včera sdělili policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření z krádeže a nebezpečného vyhrožování, za které mu nyní hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

Foto Dominik Svoboda

Štítky obchod, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj s nožem v ruce vyhrožoval ostraze obchodu zabitím. Policistům neunikl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.