Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž se vloupal do řeznictví v centru Liberce. Dohnal ho k tomu hlad, tvrdí

Kuriózní dubnové vloupání do řeznictví v centru Liberce se podařilo policistům objasnit. Tehdy se pod rouškou tmy vloupal do řeznictví v ulici 1. máje dvaatřicetiletý muž z Chomutovska. Ukradl pouze starší telefon, před tím se ale v prodejně pořádně posilnil uzeninami. Policistům se po dopadení přiznal a vloupání odůvodnil tím, že měl hlad.

„Muž se v osudný den toulal po Liberci zcela bez peněz, a když podle svých slov procházel v noci kolem řeznictví, dostal nápad, že si tu něco obstará k jídlu. Rozbil proto skleněnou výplň výlohy, vnikl dovnitř, najedl se tu a odnesl si odtud nalezený mobilní telefon v hodnotě 3 tisíce korun, který následující den zpeněžil v zastavárně za 100 korun. Peníze za telefon ihned utratil,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Za vloupání do obchodu mu nyní hrozí až dva roky odnětí svobody. „Záznam o zahájení úkonů zkráceného přípravného řízení pro přečin krádeže si převzal předevčírem,“ uzavřela Baláková.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, vloupání, okres Chomutov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se vloupal do řeznictví v centru Liberce. Dohnal ho k tomu hlad, tvrdí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.