Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý mladík způsobil v Ruprechtické ulici vážnou nehodu, vážně zranil své dva spolujezdce

Obrovská rána probudila v noci na sobotu obyvatele Ruprechtické ulice. Několik z vás krátce poté informovalo naší redakci o tom, že v ulici havarovalo osobní auto. Ošklivě vypadající nehodu způsobil opilý dvaadvacetiletý mladík z Českolipska, který se společně se svými kamarády proháněl ulicemi Liberce i přesto, že nevlastní řidičské oprávnění.

K nehodě došlo kolem jedné hodiny ranní. Mladík vezl dva spolujezdce, na předním sedadle pětadvacetiletou známou, na zadním pak o rok mladšího kamaráda. „S nimi jel od Ruprechtic směrem do centra Liberce, přičemž na přímém úseku vozovky ulice Ruprechtické narazil ve velké rychlosti do dvou dopravních značek, které byly umístěné na dělícím ostrůvku pro přechod chodců. Ty zlomil a následně ještě naboural tři auta zaparkovaná u pravého okraje vozovky,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková. Škody se vyšplhaly do desetitisíců korun. 

Samotný viník skončil v nemocnici s lehkým poraněním, jeho dva spolujezdci mají vážnější zranění. „Z důvodu zranění nemohla být u řidiče provedena orientační dechová zkouška, ale přímo v nemocnici podstoupil odběr krve ke zjištění přesné hladiny alkoholu v krvi v době nehody,“ dodala mluvčí.

Opel, kterým nehodu způsobil, zajistili policisté ke znaleckému zkoumání. Mladík se ze svého jednání bude muset hned po uzdravení zpovídat. V souvislosti s nehodou, při které utrpěli další dva spolujezdci vážná zranění, policisté mladíka obvinili z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti.

Foto Policie ČR

Štítky havárie, Liberec, okres Česká Lípa, úraz, Ruprechtice, Opel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý mladík způsobil v Ruprechtické ulici vážnou nehodu, vážně zranil své dva spolujezdce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.