Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Mníšku řádil zloděj. Vykradl cukrárnu a jeden rodinný dům, do dalšího se pokusil vloupat

V Mníšku u Liberce řádil neznámý zloděj. Během čtvrteční noci se vloupal do místní cukrárny a jednoho rodinného domu, do dalšího se mu dostat nepodařilo. Kdo má celé řádění na svědomí, není zatím jasné. Za krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku mu hrozí až tři roky za mřížemi.

Během noci ze čtvrtka na pátek napáchal neznámý zloděj škodu v cukrárně v Oldřichovské ulici, do které se vloupal dveřmi. Z cukrárny pak odnesl hotovost, několik RedBullů a další drobnosti. „Majitelce provozovny tak způsobil škodu za bezmála čtyři tisíce korun,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Tu samou noc se zloděj přesunul také do nedaleké Spojovací ulice, kde se přes balkónové dveře vloupal do rodinného domu, ze kterého ukradl mobilní telefon, peněženku s doklady, hotovostí a platební kartu. Tam zloděj napáchal pětinásobnou škodu než v předchozím případě. „Během stejné noci se pokusil vniknout do dalšího rodinného domu ve stejné ulici, kde poškodil zadní vchodové dveře do domu, ale dovnitř se mu naštěstí dostat nepodařilo. I když si v tomto případě pachatel nic neodnesl, způsobil škodu na dveřích ve výši 500 korun,“ uzavřela Šrýtrová.

Případ zůstává v šetření chrastavských policistů.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Mníšek nad Hnilcom, rodinný dům, cukrárna, Liberec, Red Bull GmbH

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Mníšku řádil zloděj. Vykradl cukrárnu a jeden rodinný dům, do dalšího se pokusil vloupat  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.