Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pod svícnem bývá největší tma. Zloděj se pokusil vloupat do zlatnictví v centru města za bílého dne

Drzost některých zlodějů nezná mezí. Pokusit se vloupat do zlatnictví v úplném centru Liberce a to ještě za bílého dne, to tu ještě nebylo. Přesně takovým případem se zabývají od sobotního večer liberečtí policisté, kterým nahlásil pokus o vloupání majitel zlatnictví v Pražské ulici v Liberci. Neznámý zloděj se pokusil dostat do jeho obchodu mezi polednem a šestou hodinou večerní.

„Pachatel se dostal do budovy poté, co poškodil zadní dveře. Do samotných prostor zlatnictví se mu naštěstí nepodařilo dostat, neboť se spustil poplach a pachatel se zalekl. Z prodejny nestačil nic odcizit a z místa utekl,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

I tak stihl poškodit dveře, jejichž oprava vyjde majitele na 10 tisíc korun. „Neznámý pachatel se možná řídil příslovím, že pod svícnem bývá největší tma,“ doplila mluvčí.

Policisté po drzém zloději pátrají. K jeho dopadení můžou pomoci také svědci, kteří si v inkriminovaný den mohli všimnout něčeho podezřelého. Obracet se mohou na policisty na lince 158.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod svícnem bývá největší tma. Zloděj se pokusil vloupat do zlatnictví v centru města za bílého dne  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.