Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté dopadli po dramatické honičce fantoma čerpacích stanic, desetkrát ujel bez placení

V liberecké vazební věznici dnes skončil čtyřiatřicetiletý cizinec, který v posledních týdnech přidělával vrásky na čele majitelům čerpacích stanic na Liberecku. Fantom benzínek totiž mezi 10. a 21. květnem ujel bez placení celkem od několika čerpacích stanic. Po sobotní honičce s policií ale skončil v poutech a na rozsudek si počká ve vazbě.

„Některé benzinky navštívil i opakovaně. Tankoval například v  Doubské, Londýnské a  Vratislavické ulici v Liberci. Hodnota odcizených pohonných hmot činí 18 320 korun,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková. Zaplatit tak nějak "zapomněl" hned desetkrát.

Osudným se mu stal újezd od další čerpací stanice o uplynulém víkendu. Obsluha okamžitě přivolala policii, která začala ujíždějícího cizince pronásledovat. Po dramatické honičce se zloděje podařilo dopadnout.

„Zajímavé je také to, že ho v roce 2013 Okresní soud v Mladé Boleslavi za stejnou trestnou činnost pravomocně odsoudil k trestu odnětí svobody v trvání jednoho roku s podmíněným odkladem na zkušební dobu, která končí až v listopadu letošního roku,“ dodala mluvčí. Podle ní muž skončil ve vazbě kvůli tomu, že je více než pravděpodobné, že by v újezdech z čerpacích stanic bez placení pokračoval i nadále.

Foto pixabay.com

Štítky čerpací stanice, policie, Liberecký kraj, Liberec, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté dopadli po dramatické honičce fantoma čerpacích stanic, desetkrát ujel bez placení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.