Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Skupinka zlodějů vybílila gynekologickou ordinaci v centru Liberce, škoda jde do statisíc korun

Máte pocit, že jsou místa, kam by zloděj nikdy nezamířil? Pokud ano, určitě byste mezi ně zařadili ordinaci gynekologa. Opak je ale pravdou. Skupinka neznámých zlodějů o víkendu vykradla gynekologickou ordinaci v centru Liberce. S sebou si zloději odnesli vybavení za zhruba 400 tisíc korun.

„To, že zlodějů bylo více, se dá usuzovat z toho, že odtud zmizel poměrně těžký ultrazvukový přístroj, s jehož transportem by si jeden člověk jen sotva poradil. Navíc sem zloději vnikli přes okno, které bylo i jejich ústupovou cestou, což byla pro přenášení lupu další komplikace,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Kromě toho si zloděj z ordinace odnesl i jedenáct kusů nitroděložních tělísek, osmačtyřicet balení antikoncepčních tablet, dva těhotenské testy a nějaká lokální anestetika. Škoda na ukradených věcech přesahuje 400 tisíc korun.

Po zlodějích pátrají liberečtí policisté. „Pachatelům hrozí v případě dopadení až pětiletý trest odnětí svobody,“ uzavřela mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skupinka zlodějů vybílila gynekologickou ordinaci v centru Liberce, škoda jde do statisíc korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.