Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policisté z Jablonného hledají exhibicionistu, který se uspokojoval před ženami u Panenského potoka

Policisté z Jablonného v Podještědí mají na stole dvě trestní oznámení na neznámého exhibicionistu. Ten podle svědků minulý pátek ráno čekal na „publikum“ u Panenského potoka v Mlýnské ulici. Poté, co se v jeho blízkosti objevily nezávisle na sobě dvě ženy, měl si údajně rozepnout kalhoty a začít onanovat.

Podle svědectví dvou žen se jednalo o muže ve věku 20 až 30 let a vysokého zhruba 175 centimetrů. „Má sportovní vypracovanou postavu, plnější tváře, výrazné rysy a snědou pleť, Róm to ale není. Podle jedné ze svědkyň má na tváři tři výrazné pihy. Na hlavě měl nasazenou tmavou kšiltovku a oblečen byl do červeno-černé šusťákové soupravy. Bylo zřejmé, že na místo přijel na černém jízdním kole,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Policisty v Jablonném zajímají všechna svědectví, která můžou pomoci k odhalení neznámého exhibicionisty. Svědci můžou kontaktovat policisty na lince 158.

Foto Milada Dimoliosová

Štítky Jablonné v Podještědí, Panenský potok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté z Jablonného hledají exhibicionistu, který se uspokojoval před ženami u Panenského potoka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.