Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie hledá Richarda Kluku z Liberce, mohl by se pokusit zabít

Policie hledá čtyřicetiletého Richarda Kluku z Liberce, přítelkyně ho pohřešuje od pátku. Nelze vyloučit, že by se mohl pokusit spáchat sebevraždu. Pohřešovaný muž se pohybuje v tmavě šedém voze Renault Laguna s registrační značkou 4L5 8068, sdělila krajská policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

"Pohřešování muže oznámila libereckým policistům jeho přítelkyně, která ho naposledy viděla v pátek ráno krátce před sedmou hodinou v místě bydliště v Liberci," sdělila mluvčí. Muž pak v poledne nepřišel na domluvenou schůzku a od té doby o sobě nepodal zprávu. Jeho mobilní telefon je podle policie v současné době nedostupný.

Richard Kluka, který v říjnu oslaví jednačtyřicáté narozeniny, je vysoký 183 až 188 centimetrů, střední postavy. Má krátké hnědé vlasy a modré oči. Kulhá na pravou nohu. Naposledy měl na sobě bílý svetr, modré rifle a černé sportovní boty Puma.

Policie žádá o pomoc veřejnost. "Veškeré informace k výskytu či pohybu pohřešovaného muže nebo jeho vozidla je možné sdělit na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na lince 158," dodala Sochorová.

Štítky policie, Liberec, Renault Laguna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá Richarda Kluku z Liberce, mohl by se pokusit zabít  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.