Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Oslavu maturity mladík pořádně přehnal. Pro pobavení kamarádů prokopl výlohu v Pražské ulici

Úspěšné odmaturování je potřeba pořádně oslavit, nesmí se to ale přehánět. Své by o tom mohl vyprávět devatenáctiletý maturant, který s kamarády vyrazil během čtvrtečního zapíjet svůj úspěch do libereckých barů. S alkoholem to ale pořádně přehnal, o čemž svědčí prokopnutá výloha u Levných knih v Pražské ulici.

„Když se mladík kolem půlnoci vracel domů v rozjařené náladě, úmyslně a jen pro pobavení ostatních, prokopl výlohu prodejny Levné knihy v Pražské ulici. V té době byl dost opilý, podle jeho vlastních slov kombinoval pivo s tvrdým alkoholem,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Poté, co zařinčelo sklo výlohy, se on i jeho kamarádi snažili zmizet v ulicích města. „Měli ale smůlu, poněvadž na jejich předchozí hlučné chování upozornili místní občané strážníky, kteří sem právě přijeli, aby je zkontrolovali,“ dodala mluvčí.

Zapírat bylo zbytečné. Devatenáctiletého mladíka při ničení výlohy zachytila bezpečnostní kamera. Pod tíhou důkazů se pak mladý maturant k všemu přiznal a slíbil, že veškerou škodu majiteli obchodu zaplatí. Jeho zapíjení maturity ho tak vyjde dráž o čtyři tisíce korun. Právě tolik bude stát oprava výlohy.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Levné knihy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oslavu maturity mladík pořádně přehnal. Pro pobavení kamarádů prokopl výlohu v Pražské ulici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.