Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zloděj málem vykrvácel. Lidé mu zavolali sanitku, usvědčily ho stopy krve v centru

Do obchodu s textilem se ve středu nad ránem vloupal sedmadvacetiletý muž. Aby se dostal dovnitř, rozbil skleněnou výplň. Jenže se při tom ošklivě pořezal. Z obchodu utekl s osmi stovkami v mincích. Doslova z něj ale crčela krev a jen o pár desítek metrů začal kolabovat.

K incidentu došlo kolem páté hodiny ráno. „Kolemjdoucí zavolali sanitku a také policii,“ uvedla mluvčí liberecké policie Ivana Baláková. Mladík pak při ošetřování tvrdil, že spadl z kola. Jeho verzi si ale policisté jednoduše ověřili, vydali se po krvavé stopě. A jelikož mladík ztratil krve opravdu hodně, byla stopa dobře viditelná a policisty dovedla až k rozbité výloze. A bylo jasno.

„Dalším šetřením pak policisté zjistili, že jde o recidivistu z Jablonecka, který byl teprve v polovině května propuštěn z vězení za podobné činy,“ dodala mluvčí.

Policisté nyní zjišťují, jestli toho od svého nedávného propuštění nemá na svědomí ještě víc, pak by se asi pod zámek rychle vrátil.

Autoři | Foto Radim Němeček

Štítky okres Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj málem vykrvácel. Lidé mu zavolali sanitku, usvědčily ho stopy krve v centru  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.