Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Další přepadení. Lupič okradl ženu o kabelku a ještě ji zbil

Čtvrtý den a čtvrtá přepadená žena v Liberci. To už asi nebude náhoda. Policisté od pondělí vyšetřují další loupežné přepadení. Obětí byla tentokrát jednapadesátiletá žena v parku u zámku mezi ulicemi 8. března a Komenského. Napadení bylo velmi brutální a přepadenou ženu musel ošetřit lékař. Od pátku jde přitom o čtvrtý podobný případ.

Poslední případ se přitom odehrál jen hodinu po poledni. Žena atak s takovou intenzitou nemohla čekat. „Když ji na ulici míjel, uhodil ji nečekaně pěstí do obličeje takovou intenzitou, až upadla na zem. Potom jí strhnul kabelku z ramene a utíkal pryč. Napadená se ho pak snažila doběhnout a zastavit. Tím ho rozčílila a on ji za to ještě zfackoval, než se jí definitivně ztratil z očí,“ řekla mluvčí libereckých policistů Ivana Baláková.

Zloděj si s kabelkou odnesl i dva mobilní telefony a tisíc korun v hotovosti. „Po jeho totožnosti nyní policisté pátrají. V případě dopadení mu za zločin loupeže hrozí desetiletý trest odnětí svobody,“ doplnila mluvčí.

V Liberci jde přitom od pátku o čtvrtý podobný případ. Podle policistů zatím není jasné, zda jde o jednoho lupiče. O dalších případech přepadení jsme psali tady.

Autoři | Foto

Štítky kabelka, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další přepadení. Lupič okradl ženu o kabelku a ještě ji zbil  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.