Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Strážníci dopadli v centru Liberce zloděje aut. Sám na sebe upozornil, když sjel autem do křoví

Libereckým strážníkům se před nedávnem podařilo dopadnout zloděje aut. Ten na sebe sám upozornil podezřelým chováním v Široké ulici. Když se snažil jedno z aut neúspěšně nastartovat, sjel s kradeným vozidlem do křoví. To upoutalo pozornost strážníků, kteří už s dopadením zloděje neměli moc práce.

„Dva mladíci, kteří se nacházeli ve vozidle, se pokusili z místa utéct. Hlídka strážníků jednoho z nich zadržela a celou věc předala pro podezření z trestného činu republikové policii,“ řekla mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Auto bylo podle mluvčí už na první pohled poškozeno tím, jak se do něj zloději dostávali a také mělo vytržené dráty v přístrojové desce. Není vyloučeno, že má dvojice na svědomí více ukradených aut. Jejich kriminální minulost je teď předmětem šetření.

Jen za letošní rok evidují policisté desítky ukradených aut na Liberecku. Naposledy jim do statistik přibyla krádež Superbu v hodnotě bezmála 700 tisíc korun, ke které došlo minulý týden v Baarově ulici v Liberci. „Společně s vozidlem zmizely i  jeho osobní věci a oblečení, čímž mu vznikla další škoda za 86 700 korun,“ doplnila policejní mluvčí Ivana Baláková.

Foto Milada Dimoliosová

Štítky Liberec, Liberecký kraj, Škoda Superb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci dopadli v centru Liberce zloděje aut. Sám na sebe upozornil, když sjel autem do křoví  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.