Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Incident v drogerii na Fügnerce: Opilec chtěl rozruch využít ke krádeži sprcháčů

V drogerii Rosmann bylo v úterý po obědě živo. Menší skandál tam ztropil dvaatřicetiletý Liberečák. K pokladně si chtěl donést tři sprchové gely, které jakože zaplatí. Jenže nezaplatil, že prý tři sprcháče za 320 korun nedá. Všechno to ale byla jen hra na odvedení pozornosti.

Muž se vrátil s gely k regálu s tím, že je nechce. Jenže místo do regálu si je strčil pod oblečení a snažil se odejít. „V tom se mu snažila zabránit vedoucí prodejny, kterou kvůli tomu poškrábal na ruce a strkal do ní,“ řekla mluvčí liberecké policie Ivana Baláková.

V té době měl notně upito – přivolaní policisté mu později naměřili 2,67 promile alkoholu. Nakonec ho zpacifikoval pracovník bezpečnostní agentury a posléze i policisté. „Ti zjistili, že se jedná o muže, který už byl za krádeže pravomocně odsouzen. Nově mu proto hrozí za majetkovou recidivu až tříletý trest odnětí svobody,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Incident v drogerii na Fügnerce: Opilec chtěl rozruch využít ke krádeži sprcháčů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.