Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie hledá řidiče stříbrné Škody Yetti. U Globusu srazil chodce a ujel

Řidiče, který se svým autem srazil ve čtvrtek v podvečer chodce na parkovišti před obchodním centrem Globus, hledá policie. Po nehodě totiž nezůstal, ale šlápl na plyn a ujel. Chodec se při nehodě lehce zranil.

„Krátce před půl sedmou večer řídil neznámý řidič osobní motorové vozidlo ve směru od parkovací plochy, uličky číslo 5 k OC Globus. Při vjetí na obslužnou komunikaci, která vede po obvodu parkovací plochy, z nezjištěných příčin ohrozil chodce. Chodec právě přecházel vozovku směrem k uličce a přemísťoval nákupní košíky do krytu určeného pro jejich umístění. Došlo tak ke střetu s chodcem, který následně upadl pravým bokem na vozovku,“ popsala nehodu mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Jenže místo, aby řidič u nehody zůstal a chodci pomohl, ujel. Díky kamerám má policie základní popis. „Jedná se o muže ve věku 35 - 45 let, podsadité postavy, krátkých tmavých vlasů. Oblečen byl do tříčtvrtečních riflových kraťasů a černého trika s krátkým rukávem,“ popsala mluvčí.

Policie se teď obrací na veřejnost, aby ji řidiče pomohla najít. Přihlásit se mohou na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec 974 466 577 nebo 974 466 251 a pomohli tak s tím, jak k nehodě došlo.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, havárie, Globus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá řidiče stříbrné Škody Yetti. U Globusu srazil chodce a ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.