Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj se z nového motocyklu dlouho neradoval, policisté ho dopadli po pár hodinách

Chrastavským policistům se podařilo ve čtvrtek po poledni dopadnout osmapadesátiletého zloděje, který v noci ze středy na čtvrtek ukradl v nedalekých Václavicích motocykl Royal Enfield cizí poznávací značky. Muže tlačícího „omlácený“ motocykl si všimla projíždějící hlídka ve Frýdlantské ulici v Chrastavě.

„Hlídka muže kontrolovala krátce před jednou hodinou odpoledne. Poté, co policisté provedli kontrolu mužů i motocyklu, zjistili, s kým mají tu čest. Osmapadesátiletého muže zadrželi a ten následně skončil v policejní cele,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.  

Majiteli se odcizený motocykl vrátí zpět ne zcela v pořádku. Zloděj u něj poškodil řídítka, nádrž, levou stupačku a obě zpětná zrcátka. Škoda je vyčíslena na 6 tisíc korun.

„Chrastavští policisté muži sdělí podezření ze spáchání krádeže a po provedených úkonech trestního řízení bude muž propuštěn ze zadržení. Trest odnětí svobody od jednoho do pěti let mu hrozí vzhledem ke způsobené větší škodě,“ uzavřela mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky motocykl, Royal Enfield, Chrastava, Václavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se z nového motocyklu dlouho neradoval, policisté ho dopadli po pár hodinách  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.