Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Příčinou tragického úterního požáru byla asi nešťastná náhoda

Zřejmě nešťastná náhoda zavinila v úterý požár rodinného domu, při němž v Nové Vsi nad Popelkou na Semilsku zemřel 48letý majitel objektu. Vyšetřování neukázalo, že by byl požár úmyslně založen, znalec také vyloučil technickou závadu na elektroinstalaci, sdělila krajská policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

V případu byla nařízena soudní pitva. "Nebylo zjištěno, že by se na smrti muže podílela druhá osoba," doplnila Sochorová. Vyšetřování podle ní pokračuje. "Kriminalisté čekají na výsledky všech zadaných znaleckých posudků," dodala.

Požár rodinného domu byl na tísňovou linku ohlášen v úterý 5. července v 01:42. "V době příjezdu hasičů byla požárem zasažená kompletně střešní konstrukce na objektu," popsala již dříve rozsah požáru mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová. Šíření požáru se podle ní podařilo zabránit chvíli před 03:00. "Během hasebních prací našli hasiči uvnitř domu torzo ohořelého lidského těla," dodala.

Autoři | Foto HZSLK

Štítky požár, okres Semily, Nová Ves nad Popelkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příčinou tragického úterního požáru byla asi nešťastná náhoda  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.