Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Těžkou nehodu dvou aut na Albrechťáku nepřežil člověk

Kolem půl jedenácté došlo na Albrechtickém kopci k vážné nehodě dvou osobních aut.Srážku nepřežil jeden sedmaosmdesátiletý spolujezdec. K nehodě došlo ve sjezdu na Frýdlant v poslední levotočivé zatáčce. Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému.

Již při oznámení nehody bylo jasné, že v jednom z aut zůstal zaklíněný člověk. "Hasiči muže vyprostili pomocí hydraulického zařízení a poskytli první předlékařskou pomoc, se zdravotníky poté pomáhali při resuscitaci. Přes veškerou snahu záchranářů muž zraněním podlehl," uvedla mluvčí libereckých hasičů Zdenka Štrauchová.

K nehodě došlo ve sjezdu poblíž Dětřichova. Devatenáctiletá řidička osobního Opelu Corsa, která jela od Liberce, dostala zřejmě smyk, následkem kterého se auto přetočilo bokem do protisměru a narazilo do v protisměru jedoucí Fabie. Nehodu nepřežil spolujezdec z Opelu Corsa. 

"Přesnou příčinu nehody a její okolnosti osvětlí kriminalistům znalecké posudky, které si v souvislosti s vyšetřováním nehody vyžádají. Rovněž bude nařízena soudní pitva ke zjištění příčiny a mechanismu úmrtí," dodala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Celkem se u nehody zranili čtyři lidé a byli odvezeni do nemocnice. V jednom z havarovaných aut cestovalo také dítě.

Policisté z důvodu vyšetřování nehody silnici obousměrně uzavřeli a ve směru od Frýdlantu odkláněli  dopravu přes Raspenavu, ve směru od Liberce přes Mníšek a Oldřichov v Hájích. Komunikace byla opět zprůjezdněna ve 14.00 hodin.

 

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky havárie, Frýdlant, Liberec, Opel Corsa, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těžkou nehodu dvou aut na Albrechťáku nepřežil člověk  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.