Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policisté řešili na festivalu Benátská! stovku přestupků

Festival Benátská! je u konce a bilancování čeká nejen pořadatele, ale také policisty. Muži zákona během třídenního hudebního festivalu rozdali návštěvníkům dohromady 100 pokut v celkové výši 50 tisíc korun. Pozitivní na celé statistice je především to, že pouze dva řidiči vyrazili do ulic Liberce pod vlivem alkoholu.

"V jednom případě jde o trestný čin, řidič mel přes promile," dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Podle policie patřil letošní ročník mezi ty klidnější. Dohromady 150 policistů, kterých bylo nasazeno do bezpečnostního opatření, nemuselo řešit nic vážného. Policisté se zabývali například dvěma konflikty mezi návštěvníky a u dvou osob našli drogy. Drtivou většinu pokut rozdali za špatné parkování nebo překročení povolené rychlosti.

„Policisté přijali také jedno oznámení o poškození stánku s občerstvením uvnitř areálu. Neznámý pachatel v sobotu v brzkých ranních hodinách nezjištěným předmětem prořezal boční plachty u jednoho ze stánků. Škoda byla předběžně vyčíslena na 4 tisíce korun a věc je vedena jako přestupek proti majetku,“ doplnila mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté řešili na festivalu Benátská! stovku přestupků  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.