Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Silně opilá řidička nadýchala přes 3,3 promile, za volant si asi dlouho nesedne

Více než 3,3 promile alkoholu nadýchala minulý týden řidička, která projížděla Harrachovem. O tom, že je něco v nepořádku, nemohl nikdo pochybovat. Řidička autem doslova kličkovala po silnici a navíc na sebe upozornila tím, že i přes pokročilou hodinu nesvítila. Jelikož si jí všimla i policejní hlídka, za volant si asi dlouho nesedne.

„Při následné kontrole posádky vozu policisté zjistili, že má v sobě 46letá řidička 3,32 promile alkoholu. Svou jízdu tedy v Harrachově ukončila a kromě toho ji teď nemine trestní stíhání pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Případy, kdy řidička nadýchala přes tři promile, nejsou až tak výjimečné. Ukazuje na to i další podobná událost z první poloviny letošního roku. Ve stavu, ve kterém řidička z Jablonecka v květnu usedla za volant, by většina z nás sotva stála na nohou. Když ji policisté dali dýchnout, ukázal alkoholtestr 3,09 promile. Neuvěřitelnou hodnotu řidička nadýchala hodinu poté, co v jablonecké ulici V Aleji způsobila nehodu. Ani to ji nezastavilo a dojela až do pneuservisu. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky Harrachov, okres Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilá řidička nadýchala přes 3,3 promile, za volant si asi dlouho nesedne  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.