Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Narazil do plotu ve Stráži a ujel. Teď ho hledá policie

S řidičem Renaultu Megane by si rádi popovídali liberečtí dopravní policisté. Proč? Minulý pátek totiž způsobil dopravní nehodu ve Stráži nad Nisou, kde narazil do plotu jednoho z domů a pak urychleně ujel.

„Černý renaullt jel po ulici Hejnická, kde z dosud nezjištěných příčin havaroval vpravo mimo vozovku a pravou přední částí vozidla narazil do oplocení u domu. Vozidlo se v důsledku střetu posunulo a dále se střetlo zadní částí s živým plotem, které tak vyvrátilo. Při nehodě došlo ke škodě na oplocení majiteli domu,“ řekla mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

Jenže pak ujel, aniž by učinil vhodná opatření. „V tuto chvíli se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili policistům na bezplatné tísňové lince 158  nebo přímo na Dopravním inspektorátu policie v Liberci - tel. číslech 974 466 577 nebo 974 466 251 a pomohli jim tak s objektivním posouzením nehodového děje,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, dům, Renault Mégane, Stráž nad Nisou, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dagmar Fejglová

Prosím autora, aby si článek po sobě přečetl, některé věty nedávají smysl. Vozidlo se posunulo? A vyvrátilo živý plot nebo neživý? Tak nevím nevím, tato informace není přínosná.

Pátek, 12. srpna 2016, 09:15Odpovědět

Narazil do plotu ve Stráži a ujel. Teď ho hledá policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.