Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VÝZVA POLICIE: Hledá se svědek rozbití výlohy u prodejny Kerbo

Jablonečtí policisté pátrají po neznámém muži, který v neděli kolem desáté hodiny večerní rozbil výlohu u prodejny Kerbo v Liberecké ulici v Jablonci nad Nisou. S jeho dopadením by mohl pomoci svědek, který celému incidentu přihlížel. Přihlásit se může na lince 158 nebo přímo na čísle jabloneckých policistů 974 480 100.

Neznámý vandal rozbil výlohu dlažební kostkou kolem nedělní desáté hodiny večerní. „Operační důstojník na místo ihned vyslal na místo policejní hlídku. Policisté na základě získaného popisu pravděpodobného pachatele místo činu a jeho okolí propátrali. Ovšem nikdo, kdo by odpovídal zjištěnému popisu, se zde již nevyskytoval,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Podle popisu by se mělo jednat o muže ve věku 30 let, který měl na sobě šedé kraťasy a bílé triko.

V ten samý moment se na druhé straně silnice pohyboval neznámý muž v saku, který by mohl být důležitý svědkem. Policisté ho proto nyní hledají.

„Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou, kteří nyní případ šetří, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za jehož spáchání hrozí pachateli trest odnětí svobody až na jeden rok,“ dodala mluvčí. Předběžná výše způsobené škody je 10 tisíc korun.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÝZVA POLICIE: Hledá se svědek rozbití výlohy u prodejny Kerbo  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.