Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Rekordní dopadení anonyma. V policejním autě seděl pět minut po nahlášení bomby

Zadržení anonyma v rekordním čase si připsali českolipští policisté. Opilý muž zavolal na linku 158 včera ve 20:46 s tím, že v Jasmínové ulici vybuchne bomba. Hloupý žert mu ale příliš nevyšel. Už po pěti minutách seděl v policejním autě, kde svého činu litoval. Teď mu za šíření poplašné zprávy hrozí až dva roky za mřížemi.

„Policisté jeho totožnost zjistili do pěti minut od přijetí hovoru a nedaleko telefonní budky, ze které volal, ho zadrželi. Pětatřicetiletý muž z Českolipska se jim přiznal, že na linku 158 avizoval ohrožení Jasmínové ulice právě on, vše si samozřejmě vymyslel,“ potvrdila mluvčí policie Ivana Baláková.

Do policejního protokolu uvedl, že neví, proč to udělal. Celý den podle svých slov popíjel v jedné českolipské restauraci, a když tam skončil, napadlo ho, že zavolá. „Dechová zkouška ukázala, že má v sobě 2,15 promile alkoholu,“ uzavřela mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky okres Česká Lípa, bomba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekordní dopadení anonyma. V policejním autě seděl pět minut po nahlášení bomby  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.