Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Kolemjdoucí na Horákovce vyděsilo tělo mrtvého psa na sedačce auta

O pořádný rozruch v ulici Dr. Milady Horákové v Liberci se v úterý ráno postaral muž, který zaparkoval své auto u jednoho z domů poblíž obchodu Kaufland. Náhodný kolemjdoucí si všiml, že na zadní sedačce leží mrtvý pes. Na místo proto okamžitě přivolal policisty, kteří majitele během chvíle našli. Na případ jste redakci upozornili vy, čtenáři Liberecké Drbny.

„Případ skutečně evidujeme, nicméně majitel automobilu se žádného protiprávního jednání nedopustil,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Ta zároveň vyvrátila veškeré spekulace šířící se po sociálních sítích, které hovořily o tom, že psa kdosi nechal v autě zemřít.

„Muž nechal vážně nemocného psa den před tím utratit na veterinární klinice v Růžodole. Auto poté zaparkoval a šel „zapít žal,“ dodala. Policisté majitele auta ještě během úterního rána vypátrali, žádná pokuta mu ale nehrozí. To nic nemění na tom, že nechat uhynulého psa na zadní sedačce automobilu není úplně nejlepší nápad.

Foto Dominik Svoboda

Štítky pes, Milada Horáková, Kaufland, Liberec, Drbna.cz, Růžodol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kolemjdoucí na Horákovce vyděsilo tělo mrtvého psa na sedačce auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.