Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

FOTO: Počet zadržených na Máchově jezeře kvůli drogám vzrostl

Na technoparty na Máchově jezeře pokračují zásahy policie kvůli drogovým deliktům. Kriminalisté našli drogy u dalších lidí a zadrželi distributory. Informovala o tom liberecká policejní mluvčí Ivana Baláková. Taneční akce u Doks na Českolipsku dnes končí.

Policisté a čeští a němečtí celníci od pátku objevili drogy u několik desítek lidí a zadrželi několik distributorů. Většinou se jednalo o marihuanu a tablety extáze.

V sobotu odpoledne přistihli kriminalisté při činu osmatřicetiletého muže z Prahy. "Nic netušící distributor drogu prodal jednomu z návštěvníků akce přímo před policisty v civilu. Kriminalisté stáli opodál a sledovali ho. Po prodeji třech tablet extáze ho zadrželi a zajistili u něj dalších 20 tablet extáze včetně 7,5 gramu kokainu," popsala Baláková. Muže čeká trestní stíhání pro distribuci a držení drog, za které mu hrozí pětiletý trest odnětí svobody.

V noci na dnešek objevili policisté větší množství extáze u jednadvacetiletého mladíka z Teplic, měl u sebe 64 tablet extáze a tablety také prodával. Jeden účastník se bude muset policii zpovídat kvůli výtržnictví a vyhrožování.

Festival Mácháč se koná od pátku do neděle a každoročně na něj přijíždí zhruba 10 tisíc diváků. Policie se zaměřuje při zvýšených kontrolách právě na držení drog či pití alkoholu a požívání drog před jízdou.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky droga, Máchovo jezero, policie, okres Česká Lípa, Doksy, Praha, Teplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Počet zadržených na Máchově jezeře kvůli drogám vzrostl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.