Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Čtrnáctiletý mladík se vloupal do drogerie pro toluen. Policisté ho dopadli díky dobrému čichu

Čich na zloděje, a to doslova, předvedl v pondělí ráno policista ze Semil. Tomu se podařilo dopadnout zloděje, který v noci z neděle na pondělí vykradl místní drogerii v Nádražní ulici. Teprve čtrnáctiletý chmaták z obchodu ukradl tři plechovky toluenu a to ho také prozradilo. Toluenem načichlého mladíka „vyčmuchal“ jeden z mužů zákona.

„Pachatel vloupání na sebe později nechtěně upozornil tím, že zapáchal po toluenu, čehož si na ulici všiml jeden z policistů. Mladík se mu přiznal nejenom k vloupání do drogerie, ale také k tomu, že často čichá toluen. Chlapec do policejního protokolu vypověděl, že dveře drogerie v noci vykopl, protože měl chuť čichat toluen,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

K vloupání došlo v noci z neděle na pondělí. Mladík z regálů neukradl nic jiného, než tři plechovky toluenu. Během krádeže ho zachytila také bezpečnostní kamera v obchodě, která nepříliš kvalitním záznamem policistům moc nepomohla.

Mladíka, který po prázdninách nastoupí zpět do školních lavic, bude za tento skutek soudit zvláštní soud pro mladistvé. Zodpovídat se bude z krádeže a poškození cizí věci.

Foto Dominik Svoboda

Štítky vloupání, Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtrnáctiletý mladík se vloupal do drogerie pro toluen. Policisté ho dopadli díky dobrému čichu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.