Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

K tragické události v libereckém bazénu mělo dojít při hře s kamarády

Poklidný sobotní večer v libereckém bazénu se během chvíle změnil v obrovskou tragédii. Liberečtí policisté společně s plavčíky objevili v noci na dnešek v odtokovém potrubí „divoké řeky“ tělo čtrnáctiletého mladíka. Podle našich informací se mladíkovi měla stát osudnou hra „na babu“ s kamarády.

Právě při hře se měl kamarádům ztratit z dohledu. Proto prohledali „divokou řeku“ a po pár minutách ho šli hledat ven. Když ho nikde nenašli, nahlásili vše plavčíkům a poté se rozjela velká pátrací akce po jejich kamarádovi. Kolem jedenácté hodiny objevili potápěči tělo čtrnáctiletého mladíka v odtokovém potrubí „divoké řeky.“ Podle našich informací se ho podařilo vyprostit až po několika hodinách. Přivolaný lékař pouze konstatoval smrt. Jakákoliv resuscitace byla už zbytečná. K určení příčiny smrti byla nařízena soudní pitva.

PSALI JSME: Pohřešovaného chlapce našli policisté v odtokovém potrubí

Po chlapci začali policisté pátrat kolem deváté hodiny večerní. „Tuto skutečnost policistům oznámil jeho otec s tím, že jeho syn odešel odpoledne do plaveckého bazénu v Liberci, domů se nevrátil a v areálu bazénu ho dosud s plavčíky nenašel,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Další podrobnosti k tragické události policie zatím nezveřejnila. „Vzhledem k věku zemřelého chlapce a i s ohledem na jeho rodinu nebudeme k této tragické události nyní poskytovat žádné další informace,“ uzavřela mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky bazén, divoká řeka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

K tragické události v libereckém bazénu mělo dojít při hře s kamarády  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.