Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie vyšetřuje portál Slevy z hor, okrádal klienty

Oddělení hospodářské kriminality policie v Semilech vyšetřuje slevový portál Slevy z hor. Podle policie o peníze připravil nejen klienty turistických zařízení, ale i jejich majitele a hoteliéry. Policisté už přijali více než stovku oznámení od nespokojených klientů, kteří zaplatili pobyt, ubytovatel však peníze nedostal. Policie případ vyšetřuje pro podezření z podvodu.

"Zatím nezjištěný zástupce společnosti se sídlem v Praze nabízel na webovém portálu www.slevyzhor.cz zprostředkování pobytů v různých zařízeních na území Libereckého kraje. Až po příjezdu klienti zjistili, že i přesto, že požadovanou částku za pobyt zaplatili, úhrada do zařízení nedoputovala," řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková. Policie už nechala podvodný portál zablokovat.

Vzhledem k internetovému prodeji může být podle Suchánkové poškozených klientů víc a po celé České republice. "Žádáme proto všechny, kteří se cítí být poškozeni, aby se obrátili na územní odbor Semily, oddělení hospodářské kriminality, které veškerá trestní oznámení centralizuje, dokumentuje a provádí šetření," řekla Suchánková.

Základní informace o možném podvodném jednání je možné posílat podle Suchánkové také na e-mail: sm.ohk@pcr.cz, případně je možné podat trestní oznámení na kterémkoliv policejním oddělení po celém Česku.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, Semily, Česko, Praha, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vyšetřuje portál Slevy z hor, okrádal klienty  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.