Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Opilý cyklista spadl v centru Liberce na zaparkované auto, nadýchal skoro 3,5 promile

Hodně nepříjemné probuzení čekalo v sobotu ráno na třiatřicetiletého cyklistu. Ten se probudil na záchytce poté, co silně opilý spadl v centru Liberce z jízdního kola na zaparkované auto. Když mu policisté dali dýchnout, nestačili se divit. Muž měl v krvi skoro 3,5 promile alkoholu.

Silně opilý cyklista zvládl ulicemi Liberce prokličkovat až k Revoluční ulici, kde u baru Kriminál nezvládl řízení svého kola a spadl na zaparkovanou Škodu Superb.

„Cyklista dopadl na pravou přední část vozidla, které tímto poškodil. Jeho majiteli tak způsobil předběžnou škodu ve výši 25 tisíc korun,“ doplnila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil. Přivolaní policisté provedli u cyklisty dechovou zkoušku na alkohol, která ukázala, co bylo důvodem, že muž skončil na zaparkované škodovce. „Dechová zkouška ukázala hodnotu přes tři promile alkoholu. I opakovaná měření nedopadla o moc lépe, hodnoty se blížily ke třem a půl promile,“ uzavřela mluvčí policie. Zbytek noci strávil cyklista na záchytné stanici v Krajské nemocnici Liberec.

Foto Bezedný Frank

Štítky cyklista, Liberec, alkohol, Škoda Superb, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý cyklista spadl v centru Liberce na zaparkované auto, nadýchal skoro 3,5 promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.