Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pitva vyloučila jakýkoliv podíl další osoby na úmrtí bezdomovce v Turnově

Kriminalisté se od včerejšího rána zabývají smrtí osmačtyřicetiletého bezdomovce, jehož bezvládně ležící tělo objevila náhodná kolemjdoucí po šesté hodině ranní v Nádražní ulici v Turnově. Muž ležel na trávníku a nejevil známky života. Soudní znalec dnes vyloučil jakýkoliv podíl další osoby na jeho smrti.

„Na jeho těle nebyly znatelné žádné stopy po násilí, které by mu mohla způsobit druhá osoba, nicméně ke zjištění příčiny jeho smrti policisté nařídili provést soudní pitvu. Ta proběhla dnes ráno. Soudní znalec dospěl k závěru, že příčinou smrti zemřelého jsou výhradně zdravotní důvody a cizí zavinění na jeho smrti zcela vyloučil,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Náhodná kolemjdoucí objevila tělo muže v pondělí kolem šesté hodiny ranní. Hned na to volala tísňové linky zdravotnické záchranné služby a policie. Lékař na místě konstatoval u nalezeného muže úmrtí.

Štítky smrt, Turnov, bezdomovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pitva vyloučila jakýkoliv podíl další osoby na úmrtí bezdomovce v Turnově  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.