Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Svatebčané z Prahy se nad ránem ztratili ve Frýdlantu. Strážníky, kteří jim pomohli, pozvali na oběd

Jako svízelnou nepříjemnost sami popisují událost, která se stala dvěma kamarádům. Ti v sobotu přijeli jako hosté na svatbu do Frýdlantu. Při cestě z pivovaru, kde se hostina konala, se ztratili a nemohli se nijak zorientovat. Nakonec jim pomohla hlídka strážníků, která na ně ve městě narazila.

„Měli jsme vybité telefony a naši přátelé mysleli, že jsme dávno na hotelu a proto nás nehledali,“ popsal jeden ze ztracených svatebčanů v děkovném dopise, který zaslal na městskou policii.

Navíc byly čtyři hodiny ráno a nikde ani živáčka. Naštěstí ale potkali hlídku, která zastavila a dvěma kamarádům pomohla s orientací. „Jeden policista nám půjčil svůj telefon, abych mohl zavolat své ženě, která pro nás za 10 minut přijela,“ ocenil.

V dopise pak oběma policistům poděkoval a dokonce je pozval do Prahy na oběd. „Neznám jména policistů, ale zajisté se v tomto příběhu najdou. Tímto vám oběma ještě jednou děkuji za záchranu, a kdybyste měli výlet do Prahy, dejte mi vědět. Máte u mě oběd!“ uzavřel muž.

Autoři | Foto MP Liberec

Štítky Frýdlant, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svatebčané z Prahy se nad ránem ztratili ve Frýdlantu. Strážníky, kteří jim pomohli, pozvali na oběd  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.