Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dvě těžká zranění si vyžádala nehoda poblíž přehrady

Skoro dvě hodiny blokovala v pondělí po poledni Jabloneckou ulici v Liberci vážná nehoda tří osobních aut. Řidič Peugeotu 306 tam z dosud nejasných příčin vjel před semaforem do protisměru, kde se střetl s protijedoucí Fabií. Při nehodě se velmi vážně zranila dvoučlenná posádka Peugeotu.

„Při nehodě utrpěli velmi vážná zranění řidič vozidla Peugeot a jeho spolujezdec na předním sedadle. Oba muže převezla záchranná služba do Krajské nemocnice Liberec, kde byli následně oba muži hospitalizováni. Vážně zraněný řidič nebyl schopen podrobit se na místě nehody orientační dechové zkoušce na alkohol, policisté proto zajistili odběr krve v nemocnici. U ostatních účastníků dopravní nehody byla dechová zkouška negativní,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Jak a proč k nehodě došlo, zatím není příliš jasné. Policisté ví, že řidič Peugeotu jedoucí po Jablonecké ulici do centra města zatím z nejasných příčin vjel před semaforem do protisměru, kde se střet s Fabií jedoucí v opačném směru. Peugeot byl nárazem odhozen na Škodu Superb čekající na zelenou.

„Nehodou se nyní dále zabývají liberečtí kriminalisté, kteří již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu "Těžké ublížení na zdraví z nedbalosti", za které hrozí viníkovi až čtyřletý trest odnětí svobody,“ uzavřela mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky havárie, Peugeot, Škoda Fabia, Liberec, Peugeot 306, Krajská nemocnice Liberec, Škoda Superb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě těžká zranění si vyžádala nehoda poblíž přehrady  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.