Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dvojice mužů napadla posádku sanitky. Teď jim hrozí dva roky za mřížemi

Až dva roky za mřížemi hrozí čtyřiatřicetiletému muži z Harrachova a jeho devatenáctiletému známému z Jičína. Oba muži před nedávnem notně přebrali v jednom z harrachovských barů. Stav jednoho z mužů vypadal až tak vážně, že ostatní návštěvníci klubu na místo zavolali záchrannou službu. Místo vděku se ale záchranáři dočkali nadávek.

Záchranáři na místo přijeli kolem čtvrté hodiny ranní, když starší z dvojice zůstal ležet nehybně na zemi. „Lidé mu proto zavolali sanitku. Domnívali se, že je v bezvědomí. Ve chvíli, kdy ho zdravotníci nakládali na nosítka,  se ale opilec probral, začal je urážet a odmítal s lékařem jakkoliv spolupracovat,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

Do už tak dost vypjaté situace se pak vložil jeho devatenáctiletý známý, který práci záchranářů na místě rušil a také je slovně napadal velmi nevybíravým způsobem. „Navíc dělal zdravotní sestře nemístné sexuální návrhy,“ uzavřela mluvčí. Oběma mužům za to hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Harrachov, Jičín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice mužů napadla posádku sanitky. Teď jim hrozí dva roky za mřížemi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.