Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pátrá po třicetileté Lucii Surmajové. Doma o sobě nedala vědět od minulé středy

Poznáváte ženu na této fotografii? Jde o třicetiletou Lucii Surmajovou, po které policisté pátrají od 10. září, kdy její matka nahlásila libereckým policistům, že je nezvěstná. Od té doby o sobě nedala vědět. Jakékoliv informace o jejím pohybu můžete sdělit policistům na lince 158.

„V době odchodu měla na sobě růžovou mikinu s kapucí, žluté tričko s barevným obrázkem na hrudi, modré elasťáky, na nohou černé botasky s bílou podrážkou. Žena trpí psychickými problémy, se kterými se již léčila na psychiatrii. Žena je svéprávná a způsobilá k právním úkonům,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policisté zatím provedli prověrky v blízkém okolí trvalého bydliště ženy, u přátel, v místech vlakových a autobusových nádraží a podobně. „Veškerá prozatímní pátrání však byla zatím neúspěšná,“ dodala mluvčí.

Jedinou stopou může být její kabelka nalezená v Litoměřicích. Tu nalezl náhodný kolemjdoucí při venčení psa za restaurací "Bašta." „Policisté provedli v místě nálezu a okolí šetření, kde zjistili, že zde byla žena viděna, avšak doposud získané informace nevedly k jejímu vypátrání. Žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované ženě,“ uzavřela Šrýtrová.

Lucie Surmajová je vysoká 153 až 155 centimetrů. Má vlnité polodlouhé černé vlasy a hnědé oči. Při chůzi vytáčí levé chodidlo dovnitř. Má na krku mezi lícními kostmi výraznou pihu a nápadně vysoký dětský hlas.

Foto Policie ČR

Štítky policie, Litoměřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po třicetileté Lucii Surmajové. Doma o sobě nedala vědět od minulé středy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.