Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Neznámý muž lákal v Pavlovicích do auta devítiletého chlapce. Ten utekl

Jako lavina se po sociálních sítích šíří zpráva o tom, že v okolí základní školy Jabloňová v Liberci kdosi obtěžuje žáky prvního stupně. Podle policie je to pravda jen částečně. Na policii se obrátila zatím jen jedna maminka devítiletého žáka, kterého měl kdosi zvát do auta. K tomu mělo dojít 8. září mezi 13:00 a 13:30 na křižovatce ulic Jabloňová a Půlpánova.

„Případ skutečně evidujeme. Neznámý řidič tmavého auta oslovil devítiletého chlapce čekajícího na kamaráda s tím, že za to, když se s ním sveze, dostane dárek,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková. Chlapec zareagoval nejlépe, jak mohl. Od auta utekl a vše nahlásil doma.

Liberečané mají ještě v živé paměti případ z prosince 2014, kdy obtěžoval na sídlišti v Doubí desetiletého chlapce sedmadvacetiletý Rumun. Policie ho za pár dní dopadla a obvinila z pokusu o znásilnění. Podle policie sledoval dvojici chlapců, a když se rozdělili, vstoupil za jedním do domu a požadoval po něm neupřesněné sexuální praktiky. V té chvíli chlapec řekl, že zavolá matku, a utekl domů. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, Pavlovice, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý muž lákal v Pavlovicích do auta devítiletého chlapce. Ten utekl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.