Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policisté pátrají po luxusním BMW, majitel ho už týden neviděl

To, že se kradou škodovky, už asi nikoho nepřekvapí. V rukou zlodějů ale končí i luxusnější kousky. Své by o tom mohl vyprávět polský občan, kterému před týdnem kdosi před Bonver Clubem v Harrachově ukradl luxusní BMW 750. Po dva roky starém autě v hodnotě vyšší než dva miliony korun pátrají policisté už sedmým dnem.

„Automobil měl polskou registrační značku,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková. Policisté po něm vyhlásili celostátní pátrání. Teprve po dopadení pachatele činu se rozhodnou, zda ho budou stíhat pro neoprávněné užívání cizí věci a nebo pro krádež.

„Právní kvalifikace se bude odvíjet od zadokumentovaných důkazů,“ dodala mluvčí. Pokud se někdo s tímto luxusním vozidlem chtěl jenom svézt, může být potrestán dvěma roky odnětí svobody, ale pokud mu policisté prokáží úmysl auto skutečně zcizit, pak ho soud může poslat za mříže až na pět let.

Ukradené BMW 750 mělo najeto zhruba 70 tisíc kilometrů a bylo v černé metalické barvě. Majitel si ho cenní na 2,1 milionu korun.

Štítky BMW, Harrachov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po luxusním BMW, majitel ho už týden neviděl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.